Vacature administratief medewerker

01 september 2020 | Bob Delbaere

Tillid advocaten zoekt een administratief medewerker (m / v) om het team te versterken.

Profiel:

– diploma: bachelor (bij voorkeur in juridische sector zoals rechtspraktijk, (juridische) administratie) of gelijkwaardig door ervaring

– vlot kunnen werken met Office (Word / Excel / Outlook / Powerpoint)

– uitstekende kennis van het Nederlands en zeer goede kennis van het Frans en het Engels (zowel mondeling als schriftelijk)

– efficiënt , pro-actief, zelfstandig, stressbestendig en discreet

Aanbod:

Een deeltijdse functie als administratief medewerker (aantal uren is te bespreken; minimaal halftijds) in een aangename werkomgeving en een dynamisch team.

Als administratief medewerker ondersteun je de advocaten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten, tegenpartijen en derden, zowel telefonisch als persoonlijk. Je staat in voor algemeen secretariaatswerk zoals het behandelen van briefwisseling, het verwerken van documenten, het uittypen van dictaat, het beheren van het klassement, enz. …. Je zorgt voor het opvolgen van dossiers en het voorbereiden van procedurestukken (zoals dagvaardingen, verzoekschriften,…).

Stuur uw CV en motivatiebrief naar Bob Delbaere .

Terug naar overzicht

Tillid advocaten gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken en voor analysedoeleinden.  Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Meer info