Coronacrisis – TILLID advocaten garandeert permanentie

19 maart 2020

De impact van de coronacrisis is zeer groot voor iedereen, ook voor de werking van justitie en de dagdagelijkse praktijk van ons kantoor.

Iedereen dient zijn verantwoordelijkheid te nemen en dat is niet anders voor ons kantoor.  Wij blijven ook onze verantwoordelijkheid nemen om uw belangen te behartigen en dienstverlening verder te zetten, waarbij wij de richtlijnen van de overheid zeer strikt volgen.

Ons team blijft beschikbaar voor bestaand of nieuw cliënteel, voor dringende of niet dringende zaken, dit zonder in te boeten op kwaliteit.

U kan ons blijven contacteren, zowel telefonisch als per e-mail en wij verwijzen graag naar onze team-pagina op onze website voor de concrete contactgegevens van iedere advocaat.

Besprekingen met onze advocaten blijven doorgaan, bij voorkeur telefonisch of via digitale communicatiekanalen zoals Skype of FaceTime.

Tenslotte willen wij iedereen geruststellen aangaande de reeds geplande zittingen, die voor het overgrote deel naar een latere datum worden uitgesteld.  Wij volgen dit kort op en houden u geïnformeerd.

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Tillid advocaten

Terug naar overzicht

Tillid advocaten gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken en voor analysedoeleinden.  Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Meer info